Willamette Valley Estate

Designed by Rockefeller Partners

 

This new home, designed by Rockefeller Partners and built by Hammer & Hand, features a design inspired by traditional farmhouses but with all the comforts of modern building techniques and systems. A transparent glass walkway connects two separate wings, one for the family’s primary living, sleeping, and working spaces, the other for guest quarters. The team used a variety of natural materials in the home including walnut, maple, cedar, and stone for a connection to the environment around them, while a large wraparound porch grants views of the grassy hills and Willamette Valley beyond.

Contact Us
 
CLOSE
New Home in Willamette Valley Built by Hammer and Hand
Previous Next
CLOSE
Pool and Outdoor Area at Willamette Valley New Home | Hammer & Hand
Previous Next
CLOSE
Covered Walkway at Portland New Home | Hammer and Hand
Previous Next
CLOSE
Covered Patio at Willamette Valley New Home | Hammer and Hand
Previous Next
CLOSE
Enclosed Walkway at Willamette Valley Estate | Hammer & Hand
Previous Next
CLOSE
Living Room in Willamette Valley New Home Build | Hammer & Hand
Previous Next
CLOSE
Dining Room and Kitchen in Willamette Valley Estate | Built by Hammer & Hand
Previous Next
CLOSE
Sitting Room in Willamette Valley Estate | Hammer and Hand
Previous Next
CLOSE
Stairs in Willamette Valley New Home Project | Hammer and Hand
Previous Next
CLOSE
Second Floor in Willamette Valley New Home | Hammer & Hand
Previous Next
CLOSE
Master Bathroom in Willamette Valley New Home | Hammer and Hand
Previous Next
CLOSE
Floating Fireplace in Portland New Home | Hammer and Hand
Previous Next
CLOSE
Master Bathroom with Shower and Tub | Hammer and Hand
Previous Next
CLOSE
Bedroom with Fireplace in Willamette Valley New Home | Hammer and Hand
Previous Next
CLOSE
Bedroom with Fireplace in Portland Custom Home | Hammer and Hand
Previous Next
CLOSE
Kitchen Island in Willamette Valley Estate | Hammer and Hand
Previous Next
CLOSE
Bedroom in Willamette Valley Custom Home | Hammer and Hand
Previous Next
CLOSE
Dining Room in Willamette Valley Estate | Hammer and Hand
Previous Next
CLOSE
Living Area and Stairs in Willamette Valley Estate | Hammer and Hand
Previous Next
CLOSE
Stairs and Beams in Oregon New Home | Hammer and Hand
Previous Next
CLOSE
Stairs at Custom New Home in Willamette Valley Oregon | Hammer and Hand
Previous Next
CLOSE
Built In Bookshelf at Willamette Valley New Home | Hammer and Hand
Previous Next
CLOSE
Living Area and Interior Balcony at Oregon New Home Project | Hammer and Hand
Previous Next
CLOSE
Chandelier at Willamette Valley Estate | Hammer and Hand
Previous Next
CLOSE
Entry at Willamette Valley Estate | Hammer and Hand
Previous Next
CLOSE
Covered Porch at Willamette Valley Estate | Hammer and Hand
Previous Next
CLOSE
Sitting Area and Fireplace in Willamette Valley Estate | Hammer and Hand
Previous Next
CLOSE
Kitchen Island at Willamette Valley Estate | Hammer and Hand
Previous Next
CLOSE
Home Theater at Willamette Valley Estate | Hammer and Hand
Previous Next
CLOSE
Living Room at Willamette Valley Estate | Hammer and Hand
Previous Next
CLOSE
Wraparound Porch at Willamette Valley Estate | Hammer and Hand
Previous Next
CLOSE
Back Porch at Willamette Valley Estate | Hammer and Hand
Previous Next
CLOSE
Willamette Valley Estate in Oregon | Hammer and Hand
Previous Next
CLOSE
Willamette Valley New Home in Oregon | Built by Hammer and Hand
Previous Next
CLOSE
Views of Willamette Valley | Hammer and Hand
Previous Next